Voorkom juridische verkeersellende

Stel u wilt uw nieuwe auto een parkeergarage uitrijden. De slagboom gaat omhoog en u rijdt verder. Maar dan slaat de slagboom een enorme deuk in uw dak. Onmogelijk, houdt de directie van de parkeergarage vol. Of uw dochter wordt onderweg naar school aangereden door iemand op een scooter. De verzekeringsmaatschappij van de scooterberijder staat op het standpunt dat uw dochter zonder op te letten overgestoken is en weigert de schade te vergoeden.

Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarbij u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen. Een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers helpt daarbij!

Wat is gedekt met een Rechtsbijstandverzekering Verkeersdeelnemer?

Met een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers hebben u en uw gezin altijd de beschikking over deskundige juristen in allerlei verkeerssituaties. U heeft recht op rechtshulp als voetganger, fietser, of rijdend in een voertuig. Ook heeft u recht op rechtshulp bij geschillen rondom de aankoop en het onderhoud van uw auto en zelfs rondom vakantieboekingen en reizen.

Voorkom dubbele dekking

Voordat u een rechtsbijstandverzekering verkeer afsluit bij uw autoverzekering, is het verstandig te bekijken of u hier niet al verzekerd voor bent via een rechtsbijstandverzekering. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan is het goed mogelijk dat daar al een module “Verkeer” in is opgenomen. In dat geval is het niet nodig om een losse rechtsbijstandverzekering verkeer bij uw autoverzekering af te sluiten.

Heeft u geen rechtsbijstandverzekering, dan is het raadzaam te overwegen of u deze dekking wilt toevoegen. Dat kan via een rechtsbijstandverzekering verkeer dekking bij uw autoverzekering, of via een reguliere rechtsbijstandsverzekering waar de module Verkeer in is opgenomen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.