Doorlopende Reis

Gaat u vaker op vakantie, een weekendje weg of een dagje uit? Dan is een doorlopende reis voor u een betere oplossing dan iedere keer een aparte reisverzekering af te sluiten. Vaak zelfs als u langer dan 2 weken aaneengesloten op vakantie gaat, kan de doorlopende reisverzekering voordeliger uitpakken.

 

De doorlopende reisverzekering kunt u volledig zelf samenstellen met de diverse modules. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een ruimere dekking te nemen als u veel of kostbare bagage meeneemt. U kunt de doorlopende reisverzekering ook aanvullen met een extra annuleringdekking.

 

Met deze annuleringsdekking bent u er in ieder geval zeker van dat u die mooie geplande reis kunt uitstellen zonder financiële gevolgen als er onverhoopt iets vervelends gebeurd. Bij een tussentijdse annulering tijdens de vakantie, kunt u er zelfs voor kiezen om met een aanvullende dekking om de  gehele reis over te doen. Uiteraard krijgt u bij de standaard annuleringsdekking altijd de niet genoten reisdagen vergoed.

Wist u trouwens dat zelfs een avondje uit (theater of concert) ook vallen onder de dekking van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering?

Graag willen wij u op voorhand erop wijzen dat de rubriek medische kosten geen overbodige dekking is van de reisverzekering als u al een ziektekostenverzekering heeft. De standaard ziektekosten- verzekering, vergoed soms niet altijd de medische kosten die zijn gemaakt in het buitenland. De reisverzekering biedt hier wel een volledige dekking.

De doorlopende reisverzekering in het kort:

  • Volledig zelf samen te stellen met diverse modules
  • Keuze tussen werelddekking en europadekking
  • Uit te breiden met doorlopende annuleringsverzekering
  • Altijd hulp van een professionele hulpcentrale bij ziekte en ongeval (altijd Nederlands)
  • Een verzekering op maat met deskundig advies

Via onderstaande premieberekening kunt u makkelijk zelf uw eigen doorlopende reisverzekering samenstellen en afsluiten. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een advies op maat.