Rechtsbijstand

De Laatste jaren zijn er steeds meer geschillen waarbij juridische bijstand noodzakelijk is. Of het nu een geschil met de buren betreft over de schutting of met de werkgever in verband met een dreigend ontslag.

Een juridisch proces is vaak een langslepend proces met veel papieren en regeltjes. Ondersteuningdoor een professional is hierbij een absolute must. De kosten van een advocaat kan aardig oplopen, zeker als het proces veel tijd in beslag neemt. Een goede rechtsbijstandverzekering biedt hierbij uitkomst.

Als u de rechtsbijstandverzekeraar in een vroeg stadium betrekt bij een dreigend conflict, kan dit er vaak al toe leiden dat de begeleiding van de juridische medewerker al snel tot een oplossing leidt. Zonder dat er een rechter aan te pas dient te komen.

De rechtsbijstandverzekeraar kunt u ten aller tijden inschakelen als u juridische vraagstukken heeft. Niet alleen bij een dreigend conflict, maar ook op voorhand over bijvoorbeeld de leveringsvoorwaarden van een aannemer voor een geplande verbouwing. Zijn deze wel correct en zijn er geen verborgen regeltjes? Wel zo goed om te weten dat u altijd ergens terecht kunt.

De rechtsbijstandverzekering in het kort:

  • Deskundige juridische hulp
  • Verschillende dekkingen mogelijk
  • Ook juridische vragen zonder geschil
  • Een verzekering op maat met een deskundig advies

Via onderstaande berekening kunt u een vergelijking maken tussen de rechtsbijstandverzekeringen en de verzekering online afsluiten. U kunt de verzekering geheel zelf samen stellen met de gewenste dekkingen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een advies op maat.