Vakantiegeld aan boot, camper of oldtimer besteden

Wat gaat u dit jaar doen met uw vakantiegeld? Misschien heeft u uw vakantie al geboekt en betaald. Op deze manier is uw vakantiegeld echt een extraatje. Misschien krijgt u naast vakantiegeld ook nog een bonusuitkering en/of belastinggeld deze maanden en bent u van plan dit uit te geven aan een boot, oldtimer of een nieuwe camper (of het onderhoud aan een van deze bijzondere bezittingen).

Op vakantie met uw (nieuwe) boot

Bent u van plan om uw vakantiegeld aan boot onderhoud of een nieuwe boot uit te geven? Lees dan ook eens de volgende artikelen:
 
Tips als u een boot gaat kopen
 
Op het water kan elke dag als een vakantie aanvoelen. U bent even helemaal weg. Reden waarom veel mensen een boot aanschaffen. De Nederlandse wateren alleen al bieden een scala aan tochten voor een vakantie. Een boot is dan ook met recht een bijzonder bezit. Gaat u met uw boot een grote tocht maken? Buiten Nederland. Vergeet dan niet uw ICP aan te vragen. In welke landen heeft u welke documenten nodig?
 
De grens over met uw boot? ICP aanvragen
 
Op vakantie met boot? Welke documenten zijn nodig?
 

Genieten van uw oldtimer

Bent u een liefhebber van oldtimers en heeft u een oldtimer? Dan weet u als geen ander dat hier, naast tijd, ook een hoop geld in kan gaan zitten. Extra geld deze maanden kunt u dan ook besteden aan uw oldtimer. Een oldtimer is een bijzonder bezit waar er maar weinig van zijn. Via ons kunt u uw oldtimer verzekeren. Het verzekeren van een oldtimer is net als het verzekeren van een ‘gewone’ auto. Een oldtimerverzekering biedt u alleen net iets meer.

  • Gratis pechhulp in Nederland
  • Lagere premies
  • U moet naast uw oldtimer ook een auto hebben voor dagelijks gebruik

Wilt u een oldtimer verzekering afsluiten, neem dan contact met ons op.
 

Op vakantie met uw camper

Bent u de gelukkige bezitter van een camper of gaat u deze binnenkort aanschaffen? Een camper geeft vrijheid en flexibiliteit. In een handomdraai is uw vervoer ook uw vakantieverblijf. Campers komen er in allerlei soorten en maten. Een luxe of basic uitvoering? U kunt alle kanten op met een camper. Uw vakantiegeld besteden aan een bijzondere bezitting als een camper is dan ook geen verloren investering.
 
Bij Financieel Partners kunnen we u een goede camperverzekering aanbieden. Wilt u een camper verzekering afsluiten, neem dan contact met ons op.