Uw vakantiegeld besteden aan uw vakantie


 

Onze vakantie tips

Vakantie2Er zijn veel manieren om vakantiegeld te besteden. U kunt bijvoorbeeld eventuele schulden aflossen, sparen of een bijzondere aankoop doen. Toch geven de meeste mensen hun vakantiegeld uit aan een (welverdiende) vakantie. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw reis, hebben wij hier een aantal artikelen en tips op een rijtje gezet.

Uw reisverzekering

Uw vakantiegeld is besteed aan uw vakantie maar heeft u ook gedacht aan uw verzekering tijdens de reis? Het kiezen van de juiste verzekering die past bij uw reis kan ingewikkeld zijn. Reist u alleen binnen Europa? Dan is een werelddekking niet nodig. Gaat u per vliegtuig naar uw vakantiebestemming? Dan is pechhulp auto niet op uw situatie van toepassing. Wilt u meer weten? In ons artikel Reisverzekering afsluiten? Een paar tips kunt u meer lezen over het afsluiten van een reisverzekering.

Op vakantie met kinderen?

Een vakantie plannen is één ding, er komen is een tweede. Vooral met (jonge)kinderen kan dit een uitdaging zijn. Reizen vereist namelijk geduld en een hoop stilzitten van uw kroost. Maar wees gerust met ons artikel Op vakantie met kinderen bent u goed voorbereid.

Als er toch iets mis gaat

Een vakantie staat garant voor mooie herinneringen maar soms gaat er iets mis. Uw tas met paspoort wordt gestolen, uw accommodatie valt tegen of er is sprake van een terroristische aanval…… Onder het mom van een gewaarschuwd mens telt voor twee, geven wij u (preventief) tips die u kunt gebruiken in verschillende situaties.  Lees Diefstal, verlies of schade op reis.
 
Lees ook: Ziekte of ongeluk tijdens vakantie

Heeft u een vakantie op het oog en gaat u binnenkort boeken? Via ons kunt u online uw reisverzekering, al dan niet in combinatie met een annuleringsverzekering, afsluiten. Neem contact met ons op als u aanvullende informatie nodig heeft of sluit direct uw reisverzekering af.